Voor iedereen met een hart voor kinderen

Tijdens de workshop ‘Anders kijken’ wordt je bewust gemaakt van de behoefte van jouw kind, welk gedrag het kind laat zien en de unieke eigenschappen die jouw kind helpen met die verschillende situaties om te gaan. We maken gebruik van metaforen, verhalen, oefeningen en gaan met elkaar als ouders in gesprek. We helpen je de communicatie met je kind te versterken en de relatie te verdiepen.

Een boekje met leuke activiteiten om samen te doen. Beleef met elkaar de avonturen van de eilandbewoners. Ontdek door in gesprek te gaan wat jullie samen leuk vinden.

Zomerdeal nu geen €7,95 maar €5,95

Inclusief verzendkosten

Sale!

Survivalspel

€ 45,00 € 32,50
Sale!
Sale!

Survivalspel

€ 45,00 € 32,50

Survivalspel is een spel om in gesprek te komen met het kind. Er wordt gebruik gemaakt van een kaart van het Survivaleiland en de praatplaatjes. Samen met het eiland en de symbolen op de praatplaatjes kom je makkelijk in de belevingswereld van het kind en is het voeren van een gesprek makkelijker. Je maakt zichtbaar wat het kind vertelt. Je stelt het kind vragen over gebeurtenissen, gevoelens of herinneringen en laat het kind praatplaatjes kiezen om op de kaart te leggen. Er is een uitbreidingsset bij te bestellen met kaartjes van figuren, om over familie en gezin te werken.