Voor iedereen met een hart voor kinderen

High Five, Op avontuur!

€ 7,95

High Five, Op avontuur!

€ 7,95

Een boekje met leuke activiteiten om met samen te doen. Beleef met elkaar de avonturen van de eilandbewoners. Ontdek door in gesprek te komen wat jullie samen leuk vinden.

 

Inclusief verzendkosten

Online Workshop "Op avontuur"

€ 17,50

Online Workshop "Op avontuur"

€ 17,50

Is het voor jou als ouder soms ook zo een uitdaging in gesprek te komen met je kind? Zoek je naar manieren om te ontdekken wat er leeft in je kind?

Kom naar de workshop Op avontuur! Leer doormiddel van opdrachten hoe je met elkaar als gezin in gesprek kan komen.

We dagen je uit na te denken over school, thuis en allemaal zaken in het dagelijks leven.

Wij geloven dat als je een leuke tijd hebt met elkaar en ontdekt wat je leuk vindt om samen te doen dat het gesprek vanzelf makkelijker volgt

Sale!

Survivalspel

€ 45,00 € 32,50
Sale!

Survivalspel

€ 45,00 € 32,50

Survivalspel is een spel om in gesprek te komen met het kind. Er wordt gebruik gemaakt van een kaart van het Survivaleiland en de praatplaatjes. Samen met het eiland en de symbolen op de praatplaatjes kom je makkelijk in de belevingswereld van het kind en is het voeren van een gesprek makkelijker. Je maakt zichtbaar wat het kind vertelt. Je stelt het kind vragen over gebeurtenissen, gevoelens of herinneringen en laat het kind praatplaatjes kiezen om op de kaart te leggen. Er is een uitbreidingsset bij te bestellen met kaartjes van figuren, om over familie en gezin te werken.

Online workshop "Anders kijken"

€ 17,50

Online workshop "Anders kijken"

€ 17,50

In het leven van alledag kunnen er allemaal situaties ontstaan waar negatief gedrag naar boven kan komen door onmacht gevoelens, overprikkeling, onbegrip. De vraag is dan: Wat helpt jou, als uniek persoon, om specifieke situatie aan te kunnen, om ermee om te gaan, om het vol te houden?

Het antwoord hierop zijn jouw schatten. Tijdens een workshop ontdek je nog meer over de mooie unieke eigenschappen, van jouw kind, de schatten en  we dagen je uit anders naar jouw kind te kijken!!!

 

Online workshop "Even graven"

€ 17,50

Online workshop "Even graven"

€ 17,50

Een belangrijke manier van praten van kinderen is doormiddel van beelden en verhalen. Bij "Schatgraven met kinderen" maken we veel gebruik van metaforen om kinderen bewust te maken van zichzelf.

Ontdek tijdens deze workshop hoe je gevoelens, gedachten en gedrag van jouw kind bespreekbaar kan maken doormiddel van de verschillende beelden en metafore