Voor iedereen met een hart voor kinderen

Workshop voor ouders “Anders kijken”

   Ontdek de schittering in je kind                

                                       

In het leven van alledag kunnen bij jouw kind(eren) verschillende situaties ontstaan waar negatief gedrag naar boven kan komen door onmacht gevoelens, overprikkeling, onbegrip. De vraag is dan: Wat helpt jouw kind, als uniek persoon, om specifieke situatie aan te kunnen, om ermee om te gaan, om het vol te houden?

Tijdens de workshop ‘Anders kijken’ wordt je bewust gemaakt van de behoefte van jouw kind, welk gedrag het kind laat zien en de unieke eigenschappen die jouw kind helpen met die verschillende situaties om te gaan. We maken gebruik van metaforen, verhalen, oefeningen en gaan met elkaar als ouders in gesprek. We helpen je de communicatie met je kind te versterken en de relatie te verdiepen.

We dagen je uit, stil te staan en je perspectief te verbreden en zo anders naar jouw kind te kijken!

 Het doel van de workshop is om bewust te worden van de unieke eigenschappen, de schatten. In dagelijkse omstandigheden anders leren kijken naar het negatieve gedrag van je kind en er over in gesprek te gaan.

 

Door stil te staan en te kijken naar jouw kind, laten we een andere manier van opvoeden zien. De opvoeding  die aansluit bij jouw kind, maar ook bij jou!

Informatie

Wanneer:

Optie 1: woensdagavond 27 okt., 10 nov. en  24 nov.

  Tijd: inloop 19.45u, start 20.00u en eind 21.30u

   

  Optie 2: woensdagavond 3 nov.., 17 nov. en 1 dec.

  Tijd: inloop 8.45u., start 9.00u en eind 11.00u

   

  Waar: Perzikenstraat 2 Naaldwijk
  (De Herberg, bijgebouw)

  Kosten:  €45 incl.

   

  Geef je hier in de webshop snel op!

  Reacties op de workshop

  "Grote passie én grote kwaliteit. Anke weet waar ze het over heeft en geeft de cursus met veel creativiteit en echte betrokkenheid. Vol met ideeën over de opvoeding van jóuw unieke kind. Ik voel me verrijkt!" (mdr)

   

  "Ik heb deel genomen aan de workshop Schatgraven in 3 avonden door Anke Huis in 't Veld. Ik besloot hieraan mee te doen omdat ik merkte dat het opvoeden soms een strijd was geworden en ik voelde dat het zo zeker niet bedoeld is. Tijdens de avonden was er ruimte om je verhaal te delen en tips met elkaar te delen en ook van Anke en haar man Niek te krijgen. Het heeft me bewust gemaakt van het feit dat negatief gedrag een uiting kan zijn van iets positiefs, een kwaliteit, een schat die je kind bezit. Ik leer nu om met andere ogen te kijken en een soort van om-te-denken. Heel waardevol en fijn om ook samen met mij vrouw mee bezig te zijn om onze kinderen beter te kunnen opvoeden motiveren om met de gevonden schatten aan de slag te gaan." (vdr)

   

  "Ik vond het fijn om een begin te hebben gemaakt om met in gesprek te kunnen gaan met mijn dochter en waarom ze zo boos wordt. Als ik in gesprek kan gaan met haar en ze niet meer met deuren slaat, is dat winst voor ons. Ik weet dat we er nog niet zijn maar we zitten op de goed weg."(mdr)

   

  "Ik heb de workshop Schatgraven als fijn en nuttig ervaren! Ik kon hetgeen we behandeld hebben ook meteen toepassen. En met succes! Anke is een topper"(mdr)